LÄNSI-SUOMEN YLEISHYÖDYLLINEN ASUNTOSÄÄTIÖ

YH Kodit Oy ja Länsi-Suomen Yleishyödyllinen Asuntosäätiö lahjoittavat Turun yliopiston kauppatieteille 200 000 euroa 

Alla Yliopiston Tiedote :

YH Kodit Oy ja Länsi-Suomen Yleishyödyllinen Asuntosäätiö sr osallistuvat Turun yliopiston valtion vastinrahakampanjaan lahjoittamalla kumpikin 100 000 euroa kauppatieteelliselle koulutusalalle.

 

YH Kodit Oy tarjoaa Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ja olemme erikoistuneet valtion tukemaan yleishyödylliseen ARA-asuntotuotantoon. Konsernin omistavat varsinaissuomalaiset ja pirkanmaalaiset kaupungit, kunnat ja säätiöt sekä eläkeyhtiöt.

  • Meitä kiinnostaa miten saamme ihmisten tarpeet ja asumisen kohtaamaan tulevaisuudessa kaupungistumisen lisääntymisen myötä. Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa tehdään monipuolista laadukasta tutkimustyötä, joka tukee myös asumisen tulevaisuuden tarpeiden ennakointia, sanoo YH Kodit Oy:n toimitusjohtaja Janne Tuominen.

Länsi-Suomen Yleishyödyllinen asuntosäätiö edistää yleishyödyllistä asumista koulutus- ja tutkimustoiminnan avulla. Säätiö on aiemmin tukenut Turun yliopiston taloustieteen laitoksen tutkimustoimintaa liittyen asumiseen ja sen ympäristöön sekä infrastruktuuriin.

  • Olemme mielihyvällä todenneet Turun kauppakorkeakoulussa tehdyn tutkimuksen edistysaskeleet ja haluamme edelleen tukea Turun yliopistoa sen tärkeässä yhteiskunnallisessa tehtävässä, toteaa Länsi-Suomen Yleishyödyllisen Asuntosäätiön asiamies Rauno Saari.

Turun yliopiston rehtori Jukka Kola kiittää YH Kodit Oy:tä ja Länsi-Suomen Yleishyödyllistä Asuntosäätiötä lahjoituksista:

  • Turun yliopisto on sitoutunut monialaiseen tutkimukseen ja koulutukseen sekä yhteistyöhön ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Lahjoitusvarat lisäävät mahdollisuuksiamme kehittää koulutustamme ja tutkimustamme entistäkin proaktiivisemmin.

Lahjoitus kohdistuu kauppatieteelliselle koulutusalalle, jonka korkeatasoisella hyvinvointia tukevalla tutkimuksella ja monipuolisia osaajia erityisesti liike-elämän tehtäviin tarjoavalla koulutuksella rakennetaan tulevaisuuden elinvoimaa.

  • YH Kodit Oy:n ja Länsi-Suomen Yleishyödyllisen asuntosäätiön lahjoitukset tuovat meille tarpeellista lisäresurssia kauppatieteelliseen tutkimukseen ja koulutukseen. Teemme tiivistä yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa ja pyrimme vastaamaan ympäröivän yhteiskunnan tarpeisiin, kun kehitämme koulutustamme ja tutkimustamme edelleen, toteaa Turun kauppakorkeakoulun dekaani Markus Granlund.

Kesäkuun 2022 loppuun asti jatkuvalla vastinrahakaudella yliopistolle tehdyt lahjoitukset saavat valtion vastinrahan muodossa lisäkertoimen. Valtion vastinrahan myötä Turun yliopistolle tehdyn lahjoituksen vaikuttavuus lisääntyy entisestään. Lahjoituksen voi kohdistaa yliopistolle yleisesti tai jollekin koulutusaloista. Yliopistolle tehdyt vähintään 850 euron lahjoitukset ovat verovähennyskelpoisia.

Tue tiedettä, tuet tulevaisuutta.

> Lahjoita Turun yliopistolle (utu.fi/lahjoita)